Tiedotteet

Nykysirkusesitys Vagabond Kylätalon ympäristössä lauantaina 27.6 klo 14:00

Vagabond on nykysirkusryhmä Lumo Companyn teos, joka on saanut ensi-iltansa toukokuussa 2019 ja on kiertanyt sen jälkeen sekä Suomessa että ulkomailla. Teoksen kesto on 35minuuttia ja se sopii koko perheelle. Vapaa pääsy!

Nykysirkusesitys Vagabond riuhtoo irti tutusta ja turvallisesta. Karkumatkalla eletään tässä ja nyt eikä kaksikon päämäärää turhaan alleviivata. Tarinaa kuljettaa taidokas fyysisyys ja hengästyttävä tasapainoilu mitä epävakaimpien objektien päällä. Onni voivaarallisella matkalla kääntyä nopeasti.

Esitys on tunnelmallinen, leikittelevä ja tiivis kuvaus kahden karkurin ohikiitävästä hetkestäautotalli rockilla höystettynä. Bensalta tuoksuva teos sytyttää kapinankipinän, joka jää polttelemaan katsojan ihon alle näiden elämää suurempien naishahmojen valloittaessa lavan.