Tiedotteet

Kylätalon ovet ja valot -hanke valmistui

Tavastkengän kylätalon ovet ja valot -hanke valmistui marraskuussa ja lopputulos näyttää upealta!

Hankkeessa kylätaloon asennettiin uudet ulko-ovet ja wc:n ovi ja lisättiin ulkovalaistusta. Terassin kaiteisiin asennettiin valonauhat ja ulkoseinille valonheittimiä sekä pistorasioita. Juhlasalin valaistusta lisättiin ja monipuolistettiin. Ulkohuussinkin vedettiin sähköt.

Noin 14 000 euron hankkeen rahoitti Keskipiste-Leader. Valaistuksen suunnitteli Winled Oy. Sähköasennukset teki Timon Sähköpalvelut. Talkoissa häärivät etenkin Jere Kangasmäki, Jukka Kiiskinen, Ari Leiviskä, Marko Sandberg ja allekirjoittanut.

Kylätalo on taas astetta parempi paikka erilaisiin juhliin ja tapahtumiin myös pimeään vuodenaikaan. Varaaminen onnistuu täältä.