Tiedotteet

Tavastkenkä mukana Kylälle asumaan -illassa tiistaina 31.8.2021 klo 18-20

Tavastkenkä on mukana Suomen Kylät ry:n järjestämässä Asu kylässä -illassa tiistaina 31.8.2021 klo 18-20.

Tapahtumaan pitää ilmoittautua ennakkoon täällä. Ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa osallistumislinkin tapahtumaan.

Kylälle asumaan-illat on kehitetty kaikkia teitä varten, jotka olette kiinnostuneita kylien elämästä ja siitä uskomattoman monipuolisesta toiminnasta, jota pienistä paikallisyhteisöistä löytyy. Illat ovat parituntinen kierros kunkin maakunnan kyliin. Jokaisessa illassa tutustutaan 3-4 kylään tai pieneen kuntaan. Kylien omat asukkaat ja aktiivit ovat koonneet katsojia varten esitysmuotoon oman kylänsä parhaat palat, kuvat, ja videot. Esitysten kautta katsojalle aukeaa paikallisin silmin koettu kylä ja kaikki se, mikä tekee kylästä hyvän paikan elää tai viettää vapaa-aikaansa. Myös lähimatkailija löytää näistä illoista muistilapun täydeltä käyntikohteita aina paikallisten suosittelemista ravintoloista vähemmän tunnettuihin nähtävyyksiin ja rakkaudella ylläpidettyihin retkeily- ja liikuntapaikkoihin.”