Tiedotteet

Pelimanniyhtye Noroikka konsertoi Tavastkengän kylätalolla lauantaina 16.9.2023 klo19.00 alkaen.

Luvassa perinteistä suomalaista pelimannimusiikkia. Polkanrytkeen, polskan, valssien ja masurkoiden lisäksi ohjelmassa on myös muutamia harvemmin kuultuja pelimannihenkisiä hengellisiäkin kappaleita, joita on löydetty mm. kanttori ja kansanmuusikko Aaro Kentalan nuottikirjasta.


Noroikka koostuu kolmesta soittajasta: Piippolasta tulevat Pentti Rajamäki, mandoliini, sekä Markku Lesonen, kitara. Tavastkenkänen Reijo Haukia, joka on voittanut huuliharpun soitossa Suomen mestaruuden kolme kertaa, soittelee huuliharppujen lisäksi vähän kitaraakin.


Konserttiin on yleisöllä vapaa pääsy. Tilaisuuden on järjestää Tavastkengän Maa- ja kotitalousseura yhdessä ev.lut. Seurakunnan kanssa. Kahviosta voi väliajalla ostaa kaffetta, pullaa ja muita herkkuja.