Yritykset & Palvelut

Kylätalon voi varata joko oheisen varauskalenterin kautta tai ottamalla yhteyttä isännöitsijään.

Isännöitsijä, Puh. 040 503 6101, sähköposti tavastkengankylatalo(at)gmail.com. Kylätalon osoite on Ojapellontie 2, Tavastkenkä.

Tavastkengän Maa- ja kotitalousseuran omistamaa Kylätaloa voit vuokrata kaikenlaisiin juhliin ja tapahtumiin. Kylätalolta löytyvät tilat, laitteet ja astiat jopa 100 hengen tilaisuuksiin. Ajantasaiset AV-laitteet ja nopea 100 megan valokuituyhteys mahdollistavat myös etäkoulutuksen järjestämisen.

Kylätaloa ei pidetä jatkuvasti lämpimänä, joten talviaikaan sen lämmittäminen on vuokraajan omalla vastuulla. Tarvittaessa talo voidaan lämmittää 50 euron lisämaksua vastaan.

Invaluiskaa ei pidetä auki talvisin, joten sen aukaisu on vuokraajan omalla vastuulla. Lumityöt sisältyvät tarvittaessa lisämaksulliseen lämmityspalveluun.

Vuokraaja siivoaa tilat käytön jälkeen. Jos tilat palautetaan siivoamatta, laskutetaan siivouksesta erikseen. Astiat palautetaan pestyinä, liinat pestyinä ja silitettyinä. Astioita, termoksia ja pöytäliinoja vuokrataan myös erikseen. Kyselyt isännöitsijältä

 

 

 

Kylätalon vuokraus

Kylätaloa ei vuokrata 2.1-29.2.2024 väliselle ajalle. Valitse kalenterista vuokrauksen aloitus- ja lopetuspäivä. Voit valita korkeintaan 3 päivää. Pidempiä vuokrauksia voit tiedustella isännöitsijältä.

Kylätalo juhlakäyttöön

Alkaen 100,00 

Osasto:
 

Hinnasto

  • Kylätalo Alkava vuorokausi (24h) 100 €, kaksi vuorokautta (48h) 180 € ja kolme vuorokautta (72h) 250€
  • Talvikaudella (1.11.–31.3.) vuokrataan vain kahdeksi tai useammaksi vuorokaudeksi. Vuokraushinnat ovat: 180 e/ 1-2 vrk, 250e / 3 vrk
  • Lyhytaikainen vuokraus (alle 4 h) 50 € (vain huhtikuun ja lokakuun välisenä aikana, ei sisällä lämmitystä)
  • Astiasto 100 hengelle, kaikki tarvittava 30 €
  • Pöytäliinat 5 €/kpl (erikseen vuokrattuna; palautettava puhtaina ja sileinä. Tarvittaessa pestävä pesulassa)
  • Pumpputermos 3 €/kpl
  • Lumenpudotin 10€
  • Räystäskourun puhdistaja 10€